ENHU HU
 
 
 
Főoldal / Alkalmazások / Élelmiszerek / Csomagolási megoldások / Dobozok és tálcák  

Dobozok és tálcák

Cases and Trays


Az Arcon különböző gyártósor végi, dobozos és tálcás csomagológépeket kínál. A teljes termékskála dobozfelállítókat, tálcafelállítókat, doboz- és tálcatöltőket, dobozlezárókat és dobozformázókat tartalmaz. Beszállítóink kiterjedt tapasztalattal rendelkeznek a gépek tervezése és gyártása terén, mely minimális üzemeltetési költség mellett jelentős értéknövekedést biztosít az Önök csomagoló gépsorán. Az egyedi tulajdonságoknak köszönhetően a berendezések kiválóan illeszkednek az egyes élelmiszeripari alkalmazásokhoz, főként a rágcsálnivalók, kekszek, édességek és készételek csomagolásához.

 

Dobozformázók

A dobozformázók ideális kezdő lépést jelentenek a csomagolás automatizálásának irányában. A berendezést arra tervezték, hogy csökkentse a doboz kézi felállításának idő- és energiaszükségletét, működése közben behajtja a doboz alsó füleit és stabilan rögzíti a nyitott dobozt, így a kezelő mindkét kezét használhatja a doboz töltéséhez.

Case Former
 

 

  Click to see a comparison of all Endoline Case Former Models Get Adobe Reader

 

Dobozfelállítók

Case Erector          Case

 


Az Endoline több mint 25 éve kezdte a dobozfelállítók tervezését és gyártását. A kínálatban szereplő gépek számos különféle igény kielégítésére alkalmasak.
 

A teljesen automatikus berendezések különböző típusú és méretű hullámpapír tálcák, dobozok és ládák formázására és lezárására alkalmasak. Kis, közepes és nagy sebességű csomagolási műveletekhez egyaránt ideálisak. A tartós üzemelésre képes emelők maximálisan 28 doboz kezelésére képesek percenként.

Különféle modellek állnak rendelkezésre. Felületkiképzés szempontjából lágyacél, porfestett fehér (RAL9010) vagy rozsdamentes acél típusok között lehet választani, és egyéb választható extrák is igényelhetők.

 

 

    TULAJDONSÁGOK

 • Megbízhatóság
 • Hatékonyság
 • Sokoldalúság
 • Egyszerű használat
 • Kis alapterület
 • Kiváló ár-érték arány
 • Zárás történhet öntapadós ragasztószalaggal vagy magas hőmérsékleten olvadó ragasztóval

 

  Click to see a comparison of all Endoline Case Erector Models Get Adobe Reader

 

Tálcafelállítók

Tray Erector 500 Series

Trays

A rendkívül hatékony, megbízható és sokoldalú tálcafelállító gépek helyet spórolnak és növelik a termelés hatékonyságát.

A berendezések különböző méretű és típusú tálcák kezelésére képesek, maximális percenkénti kapacitásuk 25 tálca.

Kiküszöböli az ismétlődő kézmozdulatok szükségességét és stabilan megtámasztja a tálcákat, ráadásul könnyen átállítható a különböző tálcaméretek között.

 

Doboztöltők

Az Arcon nagyon hatékony megoldásokat kínál termékek dobozokba, tálcákra vagy rekeszekbe történő helyezésére.

A termékválasztékban szerepel a piacon jelenleg elérhető legkisebb és leggyorsabb kombinált dobozfelállító és -töltő gép, mely a termékeket egyedülálló módon szinte bármilyen irányban, még peremükkel lefelé is képes a dobozba helyezni.

A berendezések maximálisan 25 doboz kezelésére alkalmasak percenként. Ha a megrendelő igényli, a gépeket úgy tervezik, hogy a terméket körbe is tekerje burkolóanyaggal, ami minimálisra csökkenti a munkaigényt és növeli a teljesítményt.

 

Versapack Case Loader  

A VersapackTM rendszer az Endoline dobozfelállító gépek 220-as sorozatának sikerén és a Quin System által kifejlesztett RthetaTM nagysebességű kiszedő fejegységen alapszik. A percenként 100 kiemelésre és 20 doboz kezelésére képes VersapackTM rendszer kiemelkedő teljesítményt nyújt a gyártósor végi csomagolás automatizálása terén. A rendszer ideális megoldást kínál a különböző élelmiszeripari termékek, többek között készételek, kekszek, rágcsálnivalók, tea, kávé, valamint friss és fagyasztott áruk csomagolására. Moduláris kialakítása, kompakt mérete, illetve a kis és nagy sebességű műveletek közötti választási lehetőség garantálja, hogy a nagy üzemi költségű, sok élőmunkát igénylő, és a munkavállalók ismétlődő mozgásszervi problémáiért gyakran felelős régi dobozcsomagoló műveleteket érdemes lecserélni az Endoline VersapackTM rendszerére.

 

Tálcatöltők

Az ARPAC által forgalmazott tálcatöltők akár percenkénti 120 tálca megtöltésére is képesek. A folyamatos és szakaszos üzemű gépeket úgy tervezték, hogy termékek széles skálájához alkalmasak legyenek, ennek megfelelően konzervdobozok, palackok és dobozok kezelésére is használhatók. A kíméletes termékmozgatás és a tálcák körbeburkolása is gondoskodik arról, hogy a termékeket a gép szorosan és sérülésektől védve töltse.

A műveletek közötti gyors átállást biztosító opciók lehetővé teszik, hogy a kezelők kevesebb mint 30 perc alatt képesek legyenek a gépet átállítani a különböző termékméretek között.

Mindegyik rendszert ki lehet egészíteni további berendezésekkel, például tálcák elfordítását és egymásra helyezését végző, illetve zsugorfóliázó berendezésekkel.

 

    TULAJDONSÁGOK

 • Dobozzárás ragasztóanyaggal vagy ragasztószalaggal
 • Kis alapterület: körülbelül 2 m x 2 m
 • Nagysebességű kiemelés-behelyezés: 2 kg teherrel átlagosan 70 ciklus/perc
 • Rugalmas csomagolási formátum több sorral, oszloppal vagy réteggel
 • Ideális az árusító polcra történő közvetlen kihelyezésre alkalmas csomagoláshoz, a termékek csomagolása sík vagy lefelé néző perem formában is lehetséges
 • A kartonok, leragasztott tálcák, fóliacsomagolások, hajlékony csomagok és tekercselt csomagok kezelésére is képes kiszedő fejegységek egyedi igény szerint rendelhetők

 

Dobozlezáró gépek

Case Sealer

 

A dobozlezárókat úgy tervezték, hogy javítsák a dobozzárási műveletek termelékenységét és hatékonyságát. Az egyedülálló teljesítményfokozó tulajdonságokkal ellátott gépek jól kiegészítik a kínálatban szereplő dobozformázó, dobozfelállító és doboztöltő berendezéseket.

A dobozlezárók félautomatikus és teljesen automatikus változatban kaphatók, a dobozzárás történhet ragasztószalaggal vagy magas hőmérsékleten olvadó ragasztóanyaggal. Az Endoline-nak a kiváló minőségű dobozlezáró gépek tervezésében és gyártásában szerzett 25 évnyi tapasztalata garantálja, hogy az Önök speciális igényeinek leginkább megfelelő megoldást kínálják.

 

    TULAJDONSÁGOK

 • A 'lebegtető híd' kialakítás lehetővé teszi, hogy a gép kiöblösödő vagy nem szabványos méretű dobozokat is képes legyen fogadni, és semmi se törje meg a zárás folyamatosságát és pontosságát.
 • A 'lebegtető híd' kialakításnak köszönhetően, az alsó szalagfejhez a gép újraállítása nélkül is gyorsan hozzá lehet férni.
 • A kétoszlopos szerkezet extra stabilitást biztosít a szalagfelhelyező hídnak, így a gép egyenletesen, minimális megszakítással üzemel.
 • Beépített acél késvédővel ellátott, eltávolítható és cserélhető szalagfejeket tartalmaz, melyek lehetővé teszik a gyors újratöltést és csökkentik a pótalkatrészigényt.
 • Az ügyféltámogatás, az oktatás és a gép masszív kialakítása még a legnagyobb kihívást jelentő termelési környezetekben is garantálja a problémamentes működést.

 

  Click to see a comparison of all Endoline Case Sealer Models Get Adobe Reader

 

 

Endoline and Arcon