ENHU HU
 
 
 
Főoldal / Alkalmazások / Gyógyszerkészítmények / Folyadéktöltés / Fiola és ampulla töltés  

Fiola és ampulla töltés


 VFM Manipulator            A VFM Manipulator szériát speciálisan olyan rendszerekhez fejlesztették ki, ahol elsőrangú szempont a magasfokú flexibilitás a sokféle termék, illetve a kis szériaszám miatt.

A robotkarok használata, melyeket direkt a steril környezetben való működéshez fejlesztettek ki, alkalmassá teszi eszközeink használatát fiolák, patronok, illetve fecskendők töltéséhez.

A VFM Manipulator széria gépeit kizárólag egy oldalról lehet karbantartani. A kompakt design nagyban hozzájárul a tiszta terek optimális helykihasználásához.


       

VFM Széria


A VFM szériás töltő- és záróeszközeink akár 24000db/óra sorsebesség mellett is operálhatnak, a töltési mennyiség és zárási technika függvényében.

A munkaállomások nyitott és lineáris kialakítása jó megközelíthetőséget, valamint könnyű tisztíthatóságot, gyors méretváltást és tökéletes integrálhatóságot garantál nyitott, vagy zárt RABS és elszigetelt alkalmazásokhoz.

A töltési egység akár 10db forgópumpával is felszerelhető, valamint pre-gas, gas, post-gas rendszerekkel, CIP/SIP eszközökkel is használható.

A VFM széria eszközei akár önmagunkban, akár egy gyártósorba beintegrálva is használhatóak, így biztosítva a maximális precizitást és biztonságot a gyógyszeriparban.