ENHU HU
 
 
 
Főoldal / Alkalmazások / Gyógyszerkészítmények / Homogenizálás / Üzemi homogenizálók  

Üzemi homogenizálók

A Pharmatech világelső a gyógyszeripar által előállított porok és granulátumok elegyítésére szánt homogenizálók és homogenizáló rendszerek tervezésében és gyártásában.

A filozófiájuk nagyon egyszerű: a homogenizálót vagy a homogenizáló rendszert az alkalmazáshoz kell megépíteni ahelyett, hogy a feldolgozási folyamatokat az új homogenizáló jellemzőihez próbáljuk meg erőszakkal hozzáigazítani. A Pharmatech arra törekszik, hogy a berendezések a lehető legfelhasználóbarátabbak legyenek, ezért tapasztalt tervezői a gyógyszerészeti termelési környezetben több éves tapasztalatot szerzett gyógyszerészekkel együttműködve dolgoznak.

Az üzemi homogenizálók kínálatába tartoznak V-kialakítású homogenizálók, kettős kúpos homogenizálók, IBC tartályos homogenizálók és hordós homogenizálók.

 

V-kialakítású homogenizálók

V-Shell Blender         V-Shell Blender

Blenderele în formă de V sunt destinate acţiunii de amestec intensiv prin rotirea, scufundarea repetată şi prin amestecarea produsului în acelaşi timp. Modelele cu plinte simple sau duble sunt disponibile în orice mărimi, de până la 6000 litri. Avantajul blenderului cu plintă simplă este următorul: aparatul ocupă mai puţin spaţiu şi permite o instalare uşoară prin perete.

Blenderele în formă de V pot fi fabricate conform oricărei specificaţii, iar cele mai obişnuite modele sunt cele simetrice şi asimetrice.

Kettős kúpos homogenizálók

A V-kialakítású homogenizálók a termék forgatása, ismétlődő szétválasztása és összekeverése által fejtik ki intenzív keverő hatásukat. Egy vagy két tartóoszlopon álló, maximálisan 6000 liter kapacitású berendezések rendelhetők. Az egy tartóoszlopos kialakítás előnye, hogy a gép kevesebb helyet foglal el, és lehetővé teszi a falba épített telepítést.

A V-kialakítású homogenizálók bármilyen műszaki tartalommal készülhetnek, melyek közül a leggyakoribb a szimmetrikus és aszimmetrikus kialakítás.

 

    JELLEMZŐK

  • Bármilyen méret max. 6000 literig
  • Rozsdamentes acél kivitel
  • Megfelel a jó gyártási gyakorlatnak
  • Egy vagy két tartóoszlopos változat
  • Szabadon álló vagy falba épített
  • Bármilyen szabványhoz illeszthető
  • Teljes hitelesítési dokumentáció rendelkezésre áll

 

IBC-tartályos homogenizálók

    Cone Blender        Cone Blender

Az IBC-tartályok - szabálytalan formájuknak köszönhetően - rendkívül hatékony tartálynak számítanak a homogenizáláshoz. Az IBC-k legfőbb előnye, hogy a homogenizáló nem szennyeződhet a termékkel, mivel az IBC-ket a homogenizálótól távol töltik és ürítik. Ez különösen a több terméket feldolgozó környezetekben kényelmes, amikor a gépnek rövid időtartamon belül több különböző termék homogenizálását kell végrehajtania. Csakúgy mint a Pharmatech összes homogenizálója, az IBC-homogenizálók is rozsdamentes acél felhasználásával készülnek és megfelelnek a jó gyártási gyakorlat követelményeinek. A maximálisan 4000 liter kapacitású berendezések szabadon álló vagy falba telepített változatban is kaphatók.

Az IBC homogenizálók rendelkezésre álló típusai:

 

IBC Blender

IBC Blender

 

C-alakú állványos homogenizálók

C-Frame Blender

Az IBC-t az oldalán található szorítórudakkal rögzítik. A tartályt a homogenizálás megkezdése előtt megemelik.
   
 Univerzális karok

Universal Arms

Az IBC-t a hajtóműegységen található két villára illeszkedő tömlőpárral rögzítik. Az univerzális karok maximálisan 1000 literes IBC-khez használhatók.
   
Ketreces homogenizáló

IBC Cage Blender

A ketreces homogenizálót úgy tervezték, hogy az IBC-t a felül és alul található speciális pontoknál rögzítse.
   
IBC emelős homogenizálók

IBC Hoist Blender

Az IBC emelős homogenizálók az elegyítés elvégzése után felemelik az IBC-tartályt és a terméket a gépsor következő gépébe ürítik, ami sokoldalú felhasználást tesz lehetővé és kiválóan megfelel olyan környezetben, ahol csak korlátozott hely áll rendelkezésre.

 

Hordós homogenizálók

Drum Blender

A könnyen kezelhető hordók olcsóbbak, mint a legtöbb homogenizáló tartály, ugyanakkor jó elegyítési teljesítményt tesznek lehetővé. A Pharmatech által kínált, rozsdamentes acélból készült, a jó gyártási gyakorlat követelményeinek megfelelő hordós homogenizálók maximálisan 500 liter űrtartalmú hordók kezelésére képesek.

 

Arcon and Pharmatech