ENHU HU
 
 
 
Főoldal / Alkalmazások / Gyógyszerkészítmények / Tablettaszámlálás  

Tablettaszámlálás

Tablet CounterTablet Counter

A Arcon elektronikus számlálók és kapcsolódó berendezések széles skáláját kínálja, melyek megfelelnek a jó gyártási gyakorlat legszigorúbb előírásainak is.

A berendezés alkatrészcsere nélkül képes bármilyen alakú tablettát, köztük kemény kapszulát, lágy zselétablettát és szabálytalan alakú tablettát kezelni.

A különböző méretű kapszulákhoz, eltérő számlálási mennyiségekhez és sebességigényekhez különféle modellek állnak rendelkezésre. A tartályok széles skálájához jól illeszkedő gép rendelhető 12- vagy 24-pályás formátumban, és egy vagy két töltőfejjel.

 

    TULAJDONSÁGOK

  • Egyszerű működés
  • Pontos kiadagolás
  • Cserélhető csatlakozó alkatrészek
  • Digitálisan szabályozott számlálásállítás

 

KAPCSOLÓDÓ BERENDEZÉSEK

Az Arcon az alábbi kapcsolódó berendezéseket kínálja a tablettaszámláló gépsor kiegészítésére és értékének növelésére.

Tárázó/bruttósúly-ellenőrző mérlegelő rendszer


A számlálás 100%-os pontosságának biztosítása érdekében modern ellenőrző mérlegelő rendszert lehet az új tablettaszámláló gépsorokhoz igényelni, illetve a már meglévő gépsorokba integrálni.

A kis helyigényű és 20 mg pontossággal mérő tárázó/bruttósúly-mérő eszközök technológiailag fejlett súlymérő cellái töltés előtt és után is megmérik a tartály súlyát. Így már a gyártósorban kiselejtezhetők a nem megfelelő tartályok, ha a súlyuk a megadott tartományon kívülre esik.

A tárázó/bruttósúly-mérő rendszer mérési tartományának felső határa 500 g, percenkénti kapacitása pedig 100 tartály.

Palack-sorbarendezők / Levegőtisztítók


Az automatikus palack-sorbarendező berendezés percenkénti 120 tartály maximális sebességgel szortírozza és állítja sorba a palackokat. A tartályokat a rendszer át is fordítja, és ionmentesítő levegővel megtisztítja, majd újra felállítja a további feldolgozáshoz.

 

Deszikkáns-behelyezők


Az Arcon felgöngyölt szilikagéles tasakokhoz vagy dobozban lévő szilikagélhez alkalmas deszikkáns-behelyezőket kínál. A berendezés képes több tasakot vagy dobozt is behelyezni a tartályba, palackonként maximálisan 5 darabot. A berendezések „nincs palack, nincs behelyezés" funkcióval is rendelkeznek, és kézi magasságállítással különböző méretű tartályok kezelésére képesek. A teljesen automatikus deszikkáns-behelyezők percenkénti 120 tartály maximális kapacitással működnek, és megfelelnek az jó gyártási gyakorlat összes előírásának.

 

Vattapamacs-behelyezők


A teljesen automatikus gépeket vattafonattal, műselyemmel és poliészterrel történő használatra tervezték, és maximálisan 6 darab vattapamacsot képesek egy palackba behelyezni. A gépet érintőképernyős panellel lehet vezérelni. A 20-120 mm átmérőjű tartályok kezelésére alkalmas vattapamacs-behelyezők maximális sebessége 120 tartály/perc.

 

Csavaros/nyomóskupak-felhelyezők


Az Arcon kínálatában szerepelnek gyártósorba integrált, csavaros és nyomós kupakok felhelyezésére alkalmas készülékek, melyek 20-120 mm átmérőjű palackok kezelésére képesek maximálisan 200 palack/perc sebességgel. A teljesen automatikus folyamat kezdetén a kupakokat betöltik a rezgőedényes adagolóba. A csavaros kupakot felhelyező alkalmazásoknál a kupakokat megszorító kerekek csavarják a palackokra. A nyomós kupakok felhelyezésekor állítható nyomópánt szorítja rá a kupakokat egyenletesen a palackokra. Az észlelő rendszer eltávolítja a kupak nélküli, vagy nem megfelelően rányomott/rácsavart kupakkal ellátott palackokat.

 

Öntapadós címkéző berendezések

Az Arcon öntapadós címkéző berendezései különféle méretű, kerek tartályokra történő körbefűzéses címkefelhelyezésre alkalmasak. A teljesen automatikus gépek szervohajtása garantálja, hogy a címkézés még nagy sebességnél is precíz legyen. A berendezések percenként maximálisan 350 tartályt tudnak feldolgozni. A lehetséges tartály- és címkeméreteket az alábbi táblázat ismerteti:

Címkehossz tartománya 8 - 150 mm
Címkemagasság tartománya 8 - 100 mm
Tartályméret tartománya   18 - 90 mm

 

    OPCIÓK

  • Vonalkód-nyomtató
  • Vonalkód-szkenner
  • Adagoló / kiürítő forgóasztal
  • Melegbélyegző kódoló / tintasugaras nyomtató
  • Érzékelőkamera a hiányzó/rosszul nyomtatott címkéjű tartályok kiselejtezésére szolgáló rendszerrel

 

Arcon and Countec