ENHU HU
 
 
 

Carrier Europe SCA


Carrier Europe

Az 1950-ben alapított Carrier a rezgő mozgást alkalmazó technológiák területén végzett újításainak köszönhetően nemzetközileg is elismert vállalat.

Leányvállalatát, a Carrier Europe SCA-t 1995-ben hozták létre az európai piac megfelelő kiszolgálása érdekében. Akárcsak az anyavállalat, a Carrier Europe SCA is az ömlesztett anyagok szállítására és feldolgozására szolgáló berendezésekben alkalmazott innovatív technológiáiról ismert.

A Carrier Europe SCA a rezgő szállítószalagok, adagolók, osztályozó berendezések, örvényágyas szárító- és hűtőberendezések és rezgő csigás emelők gyártására szakosodott. Ezek a gépezetek lehetővé teszik az anyagok rostálását, szeparálását, szárítását, hűtését, keverését és egyéb feldolgozó funkciók végrehajtását.

Az évek során a Carrier számos európai iparág, többek között a vegyipar, műanyagipar, öntödei ipar, üvegipar, élelmiszeripar, tejipar, gyógyszeripar, robbanószergyártás, faipar, szénbányászat, fémipar, hulladékkezelő és -újrafeldolgozó ipar számára fejlesztett feldolgozó berendezéseket. A Carrier Europe SCA büszke kiterjedt ügyfélkörére és a kitűnő minőséggel szembeni elkötelezettségére.