ENHU HU
 
 
 

Endoline Machinery Ltd

Endoline

Az Endoline Machinery gyártósor végi csomagoló berendezéseket forgalmaz, amit Nagy-Britanniában 1981 óta végez nagy sikerrel. Az Endoline kisméretű dobozleragasztó gépek gyártásával kezdte tevékenységét, mára pedig gyártósor végi csomagológépek és -rendszerek széles skáláját kínáló nemzetközi gyártóvá nőtte ki magát.

Megalapítása óta az Endoline több mint 7500 gépet helyezett üzembe szerte a világban. A tervezést, építést és műszaki támogatást mind házon belül oldják meg, és az ügyfelek bizton számíthatnak arra, hogy ajánlatkérésüket hatékony és professzionális módon kezelik. A vevők támogatási szolgáltatások széles skáláját vehetik igénybe, melyek garantálják, hogy a befektetések maximálisan megtérülnek a hosszú távú üzleti kapcsolat során.

Az Endoline kis üzemeltetési költségű berendezései az igényekhez igazodva az egyszerű félautomatikus gépektől a rendelésre gyártott, teljesen automatikus rendszerekig terjednek. A berendezéseket számos egyedi tulajdonságaik teszik különösen alkalmassá a különféle termékhez, beleértve a rágcsálnivalókat, kekszeket, édességeket, készételeket, gyógyszerészeti készítményeket, egészségügyi és fogyasztói cikkeket.